|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
chicken
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2018 8:45 am Заглавие: |
|
|
А мен сигурно никой не иска да ме познава с тия палатки...
Ама съм упорит Сампо, от де викаш взе оня винкел? Мисля да ми потрябва скоро, му майката! Че онези останаха на стария таван...
И да земем да се преместим, че някой ше си потърси жипиес и ще се гръмне, като стигне до тук  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rozovslon
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2018 9:14 am Заглавие: |
|
|
sampo написа: | rozovslon, аз съм от тези дето са имали право но не съм се възползвал, било е някога някъде в Гърция но не е оставило следа в съзнанието ми. Моля припомни ми случая /може и на ЛС/ пък току виж съм поднесъл извиненията си публично ... Ицо  |
И на теб ти разрешавам да ме наричаш както ти е угодно, вкл. Елвис.
Мисля, че се изяснихме по-напред, ти си минало, не си по-рзличен от Чеби и имаш честта да членуваш в неговия клуб.
Упсех!
=======================================
Отнсоно избот на навигационно устройство.
Ако имаш достатъчно бърз телефон с андроис ос, най-евтино е iGO, познат в средите на Величко като "ИГО".
Нуждаете се от карти за truck, които са същите като за не truck, но с добавки - файлове с указания за iGO софтуера.
Пробвано е и работи, като съобразява:габарити, тегло, товар, брой оси.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen1212

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2018 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Видях, че темата е отишла в друга посока и реших да кажа няколко думи за навигацията за кемпери
След повече от една година ползване мнението ми е че е супер. Спазва си зададените размери на кемпера и не допуска да се минава през места които не са за него. Обновяването трябва да се прави само през компа и трябва да има достатъчно място на устройството. Ако няма такова се слага карта. Отделно трябва да е през програмата Гармин експрес, която от своя страна трябва да е обновена. За да е точен маршрута има доста скрити подводни камъка. Но е дълга темата, някой ако има желания ще помагам.  _________________ Не плачи за нещо, което не плаче за теб!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Данаил Делчев

Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2018 5:16 pm Заглавие: |
|
|
Не сме вървежни с тези навигации.... Набутали сме се  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любомир Мечков

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2018 6:43 pm Заглавие: |
|
|
Използвам iGo , обновявам я редовно, въпреки това в Албания й се зави свят около в Тирана. А нямаше някакви нови пътища, направени през последните години. Нещо на нищо не мога да се доверя и напоследък работя само с приложението на Гугъл, тъпо е, че е онлайн и в държавите със стабилен роуминг като цена, не е много готино. Но по-точна и адекватна навигация от нея, не съм използвал. А толкова много мразя стойка с телефон или таблет на стъклото... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2018 8:05 pm Заглавие: |
|
|
Данаил Делчев написа: | Не сме вървежни с тези навигации.... Набутали сме се  |
Докторе, никой не е казал, че сте се набутали. Напротив, и аз потвърдих, че имат много полезна информация. И като хардуер са страхотни. Просто на Гармин алгоритъма за изчисляване на маршрута е леш, в сравнение с повечето други. И особено в сравнение с ИГОто, за което розовия говори. От друга страна тази информация не струва парите, които и искат. Но пък от още по друга, като ги има човек.... Някои си купуват камери за заден ход Ваеко Може и свирки да прави, ама ебах тез скъпи свирки!
Гугълската навигация днес за пореден ден ме изкара извън нерви, а като капак се озовах на 55 километра от правилното място!!! А общо с Мечков и Розовия не съм съгласен, защото скапаните телефони и таблети са трудни за тази работа. Това е положението. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen1212

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2018 3:11 pm Заглавие: |
|
|
chicken написа: | Данаил Делчев написа: | Не сме вървежни с тези навигации.... Набутали сме се  |
Докторе, никой не е казал, че сте се набутали. Напротив, и аз потвърдих, че имат много полезна информация. И като хардуер са страхотни. Просто на Гармин алгоритъма за изчисляване на маршрута е леш, в сравнение с повечето други. И особено в сравнение с ИГОто, за което розовия говори. От друга страна тази информация не струва парите, които и искат. Но пък от още по друга, като ги има човек.... Някои си купуват камери за заден ход Ваеко Може и свирки да прави, ама ебах тез скъпи свирки!
Гугълската навигация днес за пореден ден ме изкара извън нерви, а като капак се озовах на 55 километра от правилното място!!! А общо с Мечков и Розовия не съм съгласен, защото скапаните телефони и таблети са трудни за тази работа. Това е положението. |
По горе писах, че ва да работи правилно Гармина се искат няколко стъпки. Просто да натиснеш Дубровник и да те закара няма да стане. Повече от година я ползвам, в началото ми идваше да я хвърля в морето После като се разбере начина на действие е супер. А и не знам друга, която да ти изчисли пътя по килограми и размери. _________________ Не плачи за нещо, което не плаче за теб!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pendovr
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2018 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Аз имам Sygic Truck и съм доволен от нея , много зависи от това как се задават маршрутите , някой не работят правилно с навигациите и от там идват недоволствията от тях . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Данаил Делчев

Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2018 7:19 pm Заглавие: |
|
|
pendovr написа: | .... някой не работят правилно с навигациите и от там идват недоволствията от тях . |
Това е ключа към палатката  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mitko_ol

Регистриран на: 14 Сеп 2018 Мнения: 81 Местожителство: София/Стара Загора
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
svilen1212

|
Пуснато на: Нед Фев 17, 2019 12:01 pm Заглавие: |
|
|
Някой закупил ли си е пакета на PARK4NIGHT за Гармин. И ако знае как и какво се прави да каже. Благодаря!!! _________________ Не плачи за нещо, което не плаче за теб!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mitko_ol

Регистриран на: 14 Сеп 2018 Мнения: 81 Местожителство: София/Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Мар 07, 2019 9:18 am Заглавие: |
|
|
Аз си го купих пакета с точките за Гармин, проблема е че всички точки са на Френски език. Ако някой друг има интерес, да ми пише съобщение и ще му изпратя линк. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irinastefanova825
|
Пуснато на: Пет Яну 20, 2023 5:16 pm Заглавие: |
|
|
аз използвам този часовник на Garmin, доста е добър за gps |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Бат Жоро и Мери

|
Пуснато на: Съб Яну 21, 2023 7:20 pm Заглавие: Карти и GPS |
|
|
Ползвам IGO от 12 години .По нова година бяхме в Истанбул и Анкара . Ако адреса е нагласен преди тях с малки колебания ще ме закара , но ако съм в тези градове и вкарам адреса IGO започва да се бърка . Вкарвам друг адрес но започва да губи сигнала и ме кара по друг маршрут . Изглежда в тези градове имат някакви заглушители или чадър за GPS сигнала .
Нооо... имам на телефона руска GPS програма NAVITEL , закара ни на адресите без проблем . Няма високи сгради , няма дървета да пречат , няма заглушаване на сигнала . ОК . Може да се вкарват държави от цял свят . Например на IGO не подържат карти на Иран . Когато искахме да пътуваме за Иран нямаше карти дори и със заплащане , а при NAVITEL без проблем . Това бяха моите наблюдения . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|