kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте колеги, септември миналата година, кемперът ми беше откраднат на Иракли и след получен съвет, относно форума, прецених че пост тук би бил от значителна полза в процеса на намиране. Става въпрос за фабрично нов, бял със сиви стикери Карадо едишън 15 В132 2022г. с черна предница Ситроен. Предполагам, че в България няма втори такъв кемпер, каму ли и със същата разцветка. Кемперът беше с пловдивска регистрация. Ще се опитам да постна и снимки от момента , в който кемперът пристигна в София с транзитни номера.
Пуснато на: Вто Май 07, 2024 11:44 pm Заглавие:
Много съжалявам за случилото се! Изключително неприятно изживяване!
Направо не мога да си представя стреса и ужаса които изпитва чове в подобна ситуация.
Малко помогнах да се виждат по-лесно снимките.
Ако не е проблем да споделите - какво точно се случи? _________________ Магия в лилаво
Много благодаря за съдействието със снимките. Заключих кемпера, слязох на плажа и като се върнах го нямаше, добре че документите и телефона бяха в мен.
Пуснато на: Сря Май 08, 2024 12:14 pm Заглавие:
Ужас! Акъла ми не го побира.
А тези уж тези возила ( ситроен, пежо ...) били със много сериозно секюрити на ключовете, поне така ми казваха. Май това е само реклама и работи основно да затруднява собственика ако си загуби ключа но не спъва крадците.
Дано да имате късмет и кемпера да се намери. Пожелавам ви го най-искрено! _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Пон Май 27, 2024 8:14 am Заглавие:
Миналото лято, не помня точно кога(юли или август) мисля че с теб се засякохме на плажа на Карадере и ти се паркира на паркинга ? Поне кемпера ми изглежда на него. Регистрация не помня... но ще си потърся по снимките. Реалн от тогава не съм го засичал.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети