|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
botar
|
Пуснато на: Вто Май 07, 2024 7:13 pm Заглавие: ОТКРАДНАТ КЕМПЕР КАРАДО |
|
|
Здравейте колеги, септември миналата година, кемперът ми беше откраднат на Иракли и след получен съвет, относно форума, прецених че пост тук би бил от значителна полза в процеса на намиране. Става въпрос за фабрично нов, бял със сиви стикери Карадо едишън 15 В132 2022г. с черна предница Ситроен. Предполагам, че в България няма втори такъв кемпер, каму ли и със същата разцветка. Кемперът беше с пловдивска регистрация. Ще се опитам да постна и снимки от момента , в който кемперът пристигна в София с транзитни номера. |
|
Върнете се в началото |
|
|
botar
|
|
Върнете се в началото |
|
|
loveforever Администратор
|
Пуснато на: Вто Май 07, 2024 11:44 pm Заглавие: |
|
|
Много съжалявам за случилото се! Изключително неприятно изживяване!
Направо не мога да си представя стреса и ужаса които изпитва чове в подобна ситуация.
Малко помогнах да се виждат по-лесно снимките.
Ако не е проблем да споделите - какво точно се случи? _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
|
botar
|
Пуснато на: Сря Май 08, 2024 8:03 am Заглавие: |
|
|
Много благодаря за съдействието със снимките. Заключих кемпера, слязох на плажа и като се върнах го нямаше, добре че документите и телефона бяха в мен. |
|
Върнете се в началото |
|
|
loveforever Администратор
|
Пуснато на: Сря Май 08, 2024 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Ужас! Акъла ми не го побира.
А тези уж тези возила ( ситроен, пежо ...) били със много сериозно секюрити на ключовете, поне така ми казваха. Май това е само реклама и работи основно да затруднява собственика ако си загуби ключа но не спъва крадците.
Дано да имате късмет и кемпера да се намери. Пожелавам ви го най-искрено! _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
|
bestbg
|
Пуснато на: Пон Май 27, 2024 8:14 am Заглавие: |
|
|
Миналото лято, не помня точно кога(юли или август) мисля че с теб се засякохме на плажа на Карадере и ти се паркира на паркинга ? Поне кемпера ми изглежда на него. Регистрация не помня... но ще си потърся по снимките. Реалн от тогава не съм го засичал. |
|
Върнете се в началото |
|
|
botar
|
Пуснато на: Сря Май 29, 2024 9:40 am Заглавие: |
|
|
Аз съм, за същия кемпер става въпрос. РВ 5038 ТН |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|