|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 5:37 pm Заглавие: |
|
|
Очевидно има грешка, защото сега загрях, че декодерът показва 2001 за година.
Руският сайт не изплюва нищо, а другият ми казва, че номерът е невалиден, макар че има точно 17 знака.
Ще ги мъча пак обаче!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ls1 Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 5:38 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Борис, добре дошъл във форума!
Е не мога аз като Мерцедес собственик да не се изкажа :-). Макар и с бая по-стара машинка (проверката на номера каза 'а ние само със след 1981-ва работим.. ).
Аз незнам този ли друг ли ще вземаш, но всичко което е изброено като 'имане' бих искал и ние да го имаме в кемпера. В голяма степен преценката за кемперите е доколко това обурудване е в добра кондиция, а не толкова годината на производство. Предпочитам кемпер 80-та на чисти и спретнати хора дето не оставят нещо счупено да си седи така пред такъв 99-та на свини, мисля разбираш какво имам предвид. Това в голяма степен важи за кемперите. Влизаш вътре както влизаш в нечия къща и преценяш.
Иначе Мерцедес си е марка, спор няма. Казват че били с прекрасен дизелов двигател, търпелив и с огромен ресурс. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте, Вяра и Мартин!
Много се радвам на радушния прием!
И съм напълно съгласен с вас - поне от това, което видях досега в интернет и на място в Пловдив.
Благодаря ви за съветите и препоръките! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
superMAX

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 6:56 pm Заглавие: |
|
|
Здравей и от мен ! Този кемпер е около 90год. Това лесно можеш да го установиш по стъклата на вратите, пепелника , коланите , абе като на всяка кола. Двигателя е атмосферен дизел 72кс и крейцерската корост ти е около 70км в час. И не забравяй това не е истински мерцедес , това е испански мерцедес с ритуално скъпи рез. части. Иначе будката е на фирмата Карман , а те имат славата на здрави. Цената на кемпера е толкова и в немско...е малко по надолу, ама като си сметнеш път и докарване |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jororib Администратор

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 9:03 pm Заглавие: |
|
|
superMAX написа: | Здравей и от мен ! Този кемпер е около 90год. Това лесно можеш да го установиш по стъклата на вратите, пепелника , коланите , абе като на всяка кола. Двигателя е атмосферен дизел 72кс и крейцерската корост ти е около 70км в час. И не забравяй това не е истински мерцедес , това е испански мерцедес с ритуално скъпи рез. части. Иначе будката е на фирмата Карман , а те имат славата на здрави. Цената на кемпера е толкова и в немско...е малко по надолу, ама като си сметнеш път и докарване |
Здравей!
Аз на тебе ти се сърдя, дето си отмъкнал този хубав кемпер (Форда):
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=9&act=91206716797184230&f1=details
Шегувам се, разбира се!
Страшно съм ти задължен за ценните съвети! Ако ще е нещо испанско, то няма да е кемпер, а испанка
Мисля, че мнението ти окончателно ме разубеди.
Продължавам да зяпам в mobile-tо  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
superMAX

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 9:10 pm Заглавие: |
|
|
А не си се обадил да провериш ! Аз понеже съм с два и са ми много и реших да продам единия. Тоест аз го продавам. Другия вариант над който се замислям е да го давам по наем. Сега за Велик ден съм го обещал на един приятел , иска да ходи в Турция на острова |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 9:34 pm Заглавие: |
|
|
Ха така! Аз тъкмо бях се наканил да звъня и да уговарям оглед, когато видях снимката му тук и реших, че си ме изпреварил.
Както забелязваш, нищо не разбирам от автомобили Не знам защо, но бих заложил на Форд, а не на Фиат, макар тук да попаднах на мнения, че двигателите на Фиат били страхотни. Както и да е.
Можеш ли да ми пратиш снимки на имейла, да видя как изглежда отвътре? Ако нямаш планове за уикенда, мога да дойда до София, за да го пипна
Наздраве! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 9:36 pm Заглавие: |
|
|
superMAX написа: | Сега за Велик ден съм го обещал на един приятел , иска да ходи в Турция на острова |
Помоли го да пази кемпера като очите си, моля те!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Наско Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Продавам си къмпера, перфектен е, но захапах кукичката здраво и ще си купя друг но с климатик!!!!!!!!
Ако някой се интересува да се обади.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MITKO70 Клубен член с каравана

|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 9:25 pm Заглавие: |
|
|
mastylo написа: | Ха така! Аз тъкмо бях се наканил да звъня и да уговарям оглед, когато видях снимката му тук и реших, че си ме изпреварил.
Както забелязваш, нищо не разбирам от автомобили Не знам защо, но бих заложил на Форд, а не на Фиат, макар тук да попаднах на мнения, че двигателите на Фиат били страхотни. Както и да е.
Можеш ли да ми пратиш снимки на имейла, да видя как изглежда отвътре? Ако нямаш планове за уикенда, мога да дойда до София, за да го пипна
Наздраве! |
Предишния ни кемпер беше Форд ,2.5д,с една свещ ,80кс.93г. перфектен мотор Сега купихме Фиат ,ЧИСТ дизел ,по старо поколение е,но лесен за подръжка. Един дизел е добър като е изправен и подържан,тия новите им сърбах попарата с тяхните електроники :wink: Така ,че не го подлагай на съмнение.Не случайно 50%от кемперите са на Фиат,а и колко бусове се карат Дукато.
п.с.Насе ,добре дошъл във форума.То с всички е така ,като ти завлезне и отиваш по-нагоре Дай цена и снимка ,ако може ,има интересуващи се около нас. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kokopopo

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2008 9:44 am Заглавие: |
|
|
Наско дай някакви снимки и цена за кемпера дето продаваш. Или пък линк, ако си пуснал обява. _________________ "Не бива да се дава подкрепа на глупци" - В. Левски до Л. Каравелов, 25.08.1872 г.
www.taralejche.com
www.3dvizia.dir.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tania i Ivan

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 1:33 pm Заглавие: |
|
|
Продаваме НАШИЯ кемпер, или го заменяме за по- голям с доплащане. Данни: Frankia A600 на база Fiat 2500 D - 1992 год. - 6м./2.15м. - 6 места, 90 000км, грешка 91 500км вчера се върнахме от Гърция Стандартно оборудване - всичко работи на газ, 220V и 12V, теглич, багажници, LED осветление, халогени, маркиза ..... много допълнителни екстри. Не бихме го продали, но ни трябва по-ГОЛЯМ. Имаме го от пролетта, 2 собственик сме, за 10 000км не ни е създавал никакви проблеми. http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|