kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Първо прочети! - правила и условия

 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> За клуба и форума
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 256
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Фев 27, 2014 1:32 pm    Заглавие: Първо прочети! - правила и условия Отговорете с цитат

Прочети всичко написано по-долу, преди да пуснеш заявка за регистрация!

Прочети преди да решиш да коментираш или да изразиш мнение!
Скъпи хора,
Някои от вас само четат форума, други се включват инцидентно, а по-големите мераклии пишат редовно. Обръщам се към всички вас които по един или друг начин имате досег с нашия форум. В следвашите редове подробно ще изложа основни принципи и неща касаещи нашия форум.

Този форум е частен! - Това не е обществена организация или нещо подобно. Това е частно място създадено за хора запалени по един или друг начин от страстта наречена кемпер, хора които си допадат и искат да бъдат заедно. Това място има стил и дух, който е изграден и се поддържа от участниците в него. Тук се събираме свободни хора, съмишленици с общи интереси, харесваме се взаимно и искаме да правим нещата така както ни харесва на нас. Не желаем някой които и да е той, който да ни дава тон и да ни казва какво да правим. Не се стремим към възвишени цели, просто се забавляваме помежду си. Може понякога начина на изразяване или гледната точка, хумора или мнението на някой от нас да бъдат странни или натрадиционни. Такива сме.
Ние се разбираме. Ние се харесваме. Ние се приемаме.

Всеки, който харесва и споделя това е добре дошъл при нас!

Предварително моля да ме извинят онези на които следващите ми думи ще прозвучат грубо, но при нас няма място за онези, които по един или друг начин не са в състояние да се впишат в тази наша среда. Не желаем да гоним никого, но също така не желаем сред нас да има хора които по някакъв начин с поведението си се отразяват негативно на околните. При нас няма място за това!

Искаме преди всичко да се осланяме на тактичността и доброто възпитание на всеки. Споделяме максимата, че е хубаво човек да има собствено мнение и позиция по въпросите, които го вълнуват и интересуват, но е проблем когато по един или друг начин това мнение се натрапва на околните. Светът е голям и шарен, има най-различни места и хора. Ако по някакъв начин не сте в състояние да приемате нещата такива каквито са при нас то много моля, постъпете разумно и се оттеглете достойно, без да се налага на всички ни да ставаме свидели на грозни сцени. Колкото и да ни е неприятно, ако все пак има хора, които не могат да се съобразят с горното ще се наложи административно да ги изолираме.

Нашият форум е свободен и финансово независим!
При нас никога няма да се събира членски внос!


При нас се правят срещи и сбирки, когато има мераклии за това. Те могат да бъдат напълно спонтанни и безплатни или организирани и със съответните включени в тях мероприятия и съответстващо заплащане. Без значение от това каква е дадена сбирка просто предварително се обявяват условията и всеки сам за себе си преценя дали му допадат и дали желае да се включи. На всички трябва да е пределно ясно, че няма как нито технически, нито идеологически да се направи мероприятие, което да харесва и да е удобно за всички. Когато се прави някакво мероприятие при нас то се прави за онези, които го харесват и искат да го споделят. За останалите, които по някаква причина не искат или не могат да се включат сме с нагласата че водени от тактичността си просто няма да създават проблеми заради това.

Всеки може да предложи и организира мероприятие с потребители от форума, като единствено изискване е предварително ясно и точно да са обявени условията за това мероприятие. Оттам нататаък е лична преценка на останалите за това дали иска да се включи или не.


Този форум е създаден за да бъде позитивен и лицеприятен. Не че в живота няма много грозни и не симпатични неща, просто ние сме решили, че не искаме те да присъстват при нас. Много често се шегуваме или пускаме постове, които не са строго по темата. Това е част от нашия стил и забавление. Тук сме и за да си помагаме, но и за да се развличаме и усмихваме. Във връзка с това не се стремим да поддържаме сериозен стил и много често развлекателния тон взема връх. Това не значи, че е допустимо някой да обижда или да се подиграва на околните, но също така и не означава че администратора е рефер, който да правораздава кой е крив и кой прав. Всеки следва сам да регулира взаимоотношенията си с околните, по своя преценка и така че погледнати от страни нещата да изглеждат добре. Стигне ли се до административна намеса то значи по един или друг начин всички участващи е проблема по един или друг начин са спомогнали за него.

Споделяме максимата - Накажи простака с мълчание!

Винаги има възможност нещо лошо да бъде предотвратено. Нека бъдем малко по-умни, малко по-далновидни и предвидливи и да не даваме възможност на недобронамерени хора да манипулират и провокират действия за които после се съжалява.


Ако не споделяте всичко написано по-горе, просто мястото ви не е сред нас. Моля нека това не бъде повод за агресия и злонамерени действия. Просто потърсете друго място, което максимално точно ще ви подхожда.


С публикуването на тази тема горенаписаното се свежда до вниманието на всички и се приема за влязло в сила с всички идващи от това последствия.


Желаем късмет, успех и много пътешествия на всички!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 256
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 11, 2018 2:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Правила на Кемпер-клуб форум

Всеки нерегистриран потребител може само да чете и разглежда форума.
За да пишете мнения и да пускате теми в него е необходимо да се регистрирате. Всеки има право само на една регистрация.
Във форума се комуникира на български език, като мненията трябва да се пишат на кирилица.
- Проявявайте уважение към всички участници.
- Публикувайте новите теми в подходящия за тях форум.
- Публикуването на една и съща тема повече от веднъж не се допуска.
- Ако препечатвате текстове, слагайте линкове към оригинала или посочвайте източника.
- Не публикувайте твърде дълги мнения, но ако все пак го направите по преценка на администратора част от съдържанието се коригира в "сгънат" вид.
- Публикуването на лични данни се допуска само при желание от страна на собственика им.
- Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.
- Забранява се пускането на теми с явни зверства, жестокости (изображения, текст) и порнографски материали, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи. Забраната се отнася и за подписи и аватари.
- Не се допуска поставяне на информация засягаща националната сигурност на страната, също и дискусии на теми свързани с политика, етноси, религии и футбол.

При положение, че не съблюдавате гореизложеното администратора по своя преценка може да предприеме необходимите действия.
Кемпер-клуб форум зачита изцяло правата и законните свободи на потребителите и трети лица, включително свободата на изразяване и споделяне на информация.

Цитат:
ЗЕТ
Глава четвърта.
ОТГОВОРНОСТ НА ДОСТАВЧИЦИТЕ НА УСЛУГИ НА ИНФОРМАЦИОННОТО ОБЩЕСТВО

Липса на общо задължение за наблюдение на информацията
Чл. 17. Доставчикът на услуги не е длъжен да извършва наблюдение на информацията, която съхранява, пренася или прави достъпна при предоставяне на услуги на информационното общество, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност.


Собствениците и администратори на форума носят отговорност единствено и само за публикациите, направени от самите тях и НЕ носят отговорност за теми, съобщения (публични или лични), публикации, твърдения и становища, изразени от други потребители.
Всеки потребител е отговорен за собствените си думи, публикации и действия в сайта.
Информация, идентифицираща конкретен потребител във форумите, не се предоставя на трети лица, освен в случай на официално изискване на информацията от страна на оправомощени органи (Полиция, Следствие, Прокуратура, съдебна инстанция и др.)

Достъпът и използването на този форум предполага Вашето автоматично съгласие с неговите условия, при което употребата му и съдържащата се в него информация е изцяло на Ваша отговорност. Форума не носи отговорност за каквито и да било преки, косвени, последващи или предизвикани щети, причинени от достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт и прилежащите му форуми, както и за грешки или пропуски на информацията в сайта.

Ние не защитаваме една или друга позиция по отношение на дадени теми. Стараем се да предоставим възможно най-много информация и това е причината по дадени въпроси да има становища, които си противоречат.

Силно нежелателно е публикуването във форума на лични данни - ЕГН, номер на лична или кредитна карта, точен адрес, както и лични телефонни номера, а когато данните са чужди, то това е забранено. Изключение могат да правят само публично достъпни адреси и телефони на фирми, магазини, институции и т.н.

Препоръчително е също така да не се изписват мейл адреси в постингите, тъй като всеки сайт в Интернет се преглежда и от роботизирани машини, които впоследствие могат да залеят пощата Ви със спам съобщения.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се премахват направените през този профил публикации, а той се деактивира. Не се трият публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити една, няколко или всички публикации, които е направил). Единствно може да се прави корекция на дадена публикация по заявка на потребителя и съобразно преценката за уместност на администратора.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 256
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 11, 2018 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт или услуга, освен договорените с администрацията.

Цитат:
Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.


Не се допуска подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма/сайт/услуга/продукт, без изричното съгласуване и разрешение от страна на администраторите на форума. Разрешената дължината на подписа е 50 символа. Тези които към момента са по-дълги остават така, а при редакция ограничението автоматично влиза в сила.

Аватарите са разрешени, като всеки сам избира какава картинка да си сложи към профила. Максимално допустимия им размер е 160х160 пиксела, а големината им не трябва да надвишава 20К.

Във форума може да се показват само снимки, които са качени някъде в мрежата, като е препоръчително да са с големина до 800 пиксела по ширина. Ако се показват снимки с по-голям размер скрипт на форума автоматично ги показва с размер 800 пиксела.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> За клуба и форума Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov