kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Предложение към АДМИНА
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Кемпери
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gogo.ko
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 8:05 pm    Заглавие: Предложение към АДМИНА Отговорете с цитат

Обяви без снимка и цена да се считат за невалидни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
loveforever
Администратор
Администратор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 10:39 pm    Заглавие: Re: Предложение към АДМИНА Отговорете с цитат

gogo.ko написа:

Макар и практически на обявите без цена и снимки никой да не гледа сериозно няма как да въведем такова правило, защото звучи дискриминативно Very Happy
jororib
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 10:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато видя обява без цена подканям собсвеника да я пусне, възможно е да съм пропуснал някоя.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
димитър димитров
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: добрич

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 11:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз имам предложение.Ако разбира се Администратора и Членовете на форума го одобрят.Повечето условия съвпадат с тези на този форум,но има и неща различни.Вижте сами:

-------------------------------------------------------------------------------------
1.Право на пускането на обяви продавам да имат утвърдили се членове на форума.Не току що регистрирали се и само за да си пуснат обявата ,че продават нещо.Например да имат поне над 50 мнения в форума и те да са продуктивни и положителни за форума и членовете.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Обявите задължително трябва да съдържат ясно описание със специфичните за стоката характеристики, точно определена цена, начин за връзка,местонахождението и по възможност снимки;

2. За извършваните чрез форума сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по какъвто и да е начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация;

3. Счита се, че всички, които извършват сделки посредством форума, са запознати с правилата и са напълно съгласни с тях;

4. Целта на обявите не е електронна търговия, а взаимопомощ. Обяви от търговци – физически или юридически лица, се публикуват в Комерсиалния раздел на форума след предварително съгласуване с администраторите на форума;

5. Комерсиални са обяви, които пораждат възможност за автора им или друго лице, да сключат повече от една възмездна сделка, за неопределен период от време, за различни по количество, по вид или по произход стоки или услуги, които надвишават личните им потребности и нужди, или обяви, които съдържат реклама относно условия за възмездно предоставяне на каквито и да е стоки или услуги;

6. Потребителите, чиито обяви са дали резултата, който те търсят: продали са, купили са, или по какъвто и да е начин са си свършили работа, да добавят в заглавието този факт;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

КОМЕРСИАЛНИ ОБЯВИ:

Всички потребители, които пишат в този раздел освен общите правила за форума, правилата за стандартните обяви, трябва да спазват и следните:

1. Този тип обяви са платени и изискват разрешението на администраторите на форума! Ако такова няма, обявите ще бъдат изтривани без предупреждение! Допълнителна информация можете да получите като се свържете с администраторите на лично съобщение;

2. Всички потребители са длъжни да упоменават в темите си цена - ако тя е продава;

3. Обявите може и да са известия - нови магазини, нови продукти и т.н. ;

4. Забранено е даването на импулсни телефони (0481, 0871, 0881, 0891, 0900 ) за контакт;

5. За извършваните чрез форума договорки и сделки, отговорност носят само и единствено продавача и купувача.
Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация;

6. Запазване на правото си на отказ на администратора при заявка за платена обява ако тя е в разрез с правилата.

-------------------------------------------------------------------------------------

Ако някой от потребителите смята, че горните правила му ограничават личната свобода, той има правото да не пише във форума!
Това не съм го измислил аз а съм го видял в друг форум.И моето убеждение е че е правилно а вие какво мислите по въпроса?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
REGULATOR

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 11:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абсолютно подкрепям!! Много ми харесаха тези правила, ама...познай Sad
Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубави правила! Трябва да помислим по въпроса Very Happy
jororib
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 11:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Те горе долу са си такива, аз филтрирам обявите.
Разбира се не може да се спазват на 100%.
Когато се регистрира някой нов с идеята да си продаде кемпера защото е сбъркал и не му харесва този начин на живот го приемам.
Мисля че някои тематични обяви са от полза на всички страни.
Не знам до колко 50 мнения да се фактор- излиза че за да пуснеш обява трябва да напишешеш 50 мнения и се получават мнения от рода " Very Happy D Smile Shocked супер яко и др".

Цитат:
4. Забранено е даването на импулсни телефони (0481, 0871, 0881, 0891, 0900 ) за контакт;

Ако видя обява с такъв телефон ще изтрия нея и потребителя без предупреждение.
Старая се да филтрирам потребителите във форума и се надявам да няма измами.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
димитър димитров
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 11:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се и съмнявам във вас нито пък искам да ви поучавам.Относно мненията го написах: "да имат поне над 50 мнения в форума и те да са продуктивни и положителни за форума и членовете". Разбира се че и те не са критерии,идеята ми беше да се избегнат търговците,да не стане че всички от мобилето които продават кемпери и каравани да се регистрират тук и да си пуснат обявите.Нали затова си има такива сайтове,а разделът "продавам" в този форум да бъде само за членовете и за нещата които те продават,като пак се наблюдава да не станат комерсиални обявите им.
Поздрави. Very Happy
Върнете се в началото
jororib
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Сря Ное 04, 2009 11:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За кемперите съм съгласен че има мобиле, но там кемперите не могат да се коментират.
В нашия форум има много които се интересуват от покупка, и при положение че се пуска обява това дава възможност за съвети и коментари.
Ще помисля по въпроса.
monkey

Местожителство: BG

МнениеПуснато на: Чет Ное 05, 2009 12:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И какво, с този минимален брой мнения ще стане като по рибарските форуми, хванах еди каква си риба и после 50 поста с иконка. Някой който чете форума с цел да научи нещо ще трябва да изчете куп безмислици за да отсее нужната му информация. Относно обявите не виждам лошо някой вносител да си пуска обявите тук, все пак не са толкова много, а и всички тук следим сайтовете за автомобилни продажби тук и в чужбина. Много по лесно е да получа мнение от опитните колеги от форума за дадена обява побликувана тук, отколкото да давам препратки към сайтове където обявата не е видима за масовия потребител. Дано да бъда разбран правилно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Vic

МнениеПуснато на: Чет Ное 05, 2009 8:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

Добра идея за правилата и на мен ми харесва.

Цитат:
Относно обявите не виждам лошо някой вносител да си пуска обявите тук
Що се касае до съобщенията с комерсиален характер- форума е частен и админа е този който казва може или не.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
димитър димитров
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Чет Ное 05, 2009 9:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

"Що се касае до съобщенията с комерсиален характер- форума е частен и админа е този който казва може или не"

Точно затова съм и аз Vic.Идеята ми е комерсиалните обяви да бъдат отделно от обявите на членовете на този форум.Разбира се това ще си го реши администратора.
Върнете се в началото
Илиан Иванов
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Чет Ное 05, 2009 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И как ще ги разбереш дали са с комерсиален характер.Аз може да имам 3 кемпера и 2 каравани и в един момент да реша да се освободя от всичките.
Според мен няма лошо да се пускат обяви свободно тук.Жоро е прав ,че могат да се коментират и евентуалния купувач да си прецени.А снимки трябва да има а не препрадка към друг сайт.Има достатъчно инфо как се пускат.Но Жоро си решава де Smile
Върнете се в началото
ls1
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Ное 05, 2009 11:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Изтрито

Последната промяна е направена от ls1 на Чет Ное 05, 2009 2:04 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Христо

Местожителство: Софиянец по принуда

МнениеПуснато на: Чет Ное 05, 2009 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Според мен няма нищо лошо в това търговците от Мобилето да пускат обяви тук. Ако това става само в един раздел, няма да е толкова страшно, ще е по-лесно, както казаха по-горе, да се обсъждат плюсовете и минусите на конкретните кемпери и каравани, а и ще се генерира трафик.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Кемпери Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети