|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 1:07 pm Заглавие: Молба за мнение |
|
|
Здравейте!
Ще съм ви изключително благодарен, ако споделите вашето мнение за този кемпер:
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=9&act=91206721390949272&f1=details
Имам на разположение и още снимки. Покритието е алуминиев сандвич, 4 см. Така поне ми обясни собственикът.
Давам си сметка, че всичко е доста условно - зависи кой ще го ползва, къде, каква сума може да отдели и пр. Въпреки че нямам опит (от 30 години ходя на къмпинг, но само на палатка), струва ми се, че поне като големина и разположение ме устройва напълно, защото сме двамата възрастни и дете.
Ще се радвам да науча нещо повече, ако някой има информация, забележки, мнения за конкретния модел кемпер и автомобил, разбира се.
Благодаря ви предварително!
Поздрави,
Борис |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Здравей, добре дошъл във форума!
Погледнах кемпера, който показваш. На пръв поглед онова което ми прави впечатление е че като дизайн не прилича на модел 95г, а на такъв с десетина години по-стар - нещо от осемдесетте години. Това не го казвам като някакъв недостатък, а според мен само има разминаване в данните.
Иначе много зависи какво точно търсиш като финкционалмост т.е. за какво и как мислиш да го ползваш като време в годината( само лято или и зима), като продължителност на едно излизане, колко човека ще сте и други изисквания които имате. Няма такова нещо като удачен или най-добър модел защото хората много се различават във вкусовете и предпочитанията си. Така нещо което за мен например е много удачно, за друг би било напълно неприемливо, но когато нещата се конкретизират като конкретни предпочитания много по-лесно и точно се преценя доколко даден модел кемпер е удачен. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря много за милия отговор!
Както казах преди, давам си ясна сметка за това, че колкото хора, толкова и вкусове и нужди. Надеждата ми е кемперът да се ползва целогодишно, макар че извън милата ни рОдина ще е вероятно само през лятото.
Фасонът на возилото наистина изглежда малко странен. А и на една от снимките, които ми изпрати собственикът, има табела с надпис Western Germany - според мен такива табели е имало преди 1989-та, но не съм специалист и може би бъркам. Все пак ще попитам дали наистина това чудо е от август 1995. |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 2:06 pm Заглавие: |
|
|
Аз понеже гледам нещата малко по женски та ...
Онова, което ми направи впечатление са примерно начина по който са оформени ъглите на масата, как изглежда таблото, дамаската, някои други детайли. Ние имаме каравана 1989г и сравнявайки го с нея изглежда по-стар. Затова и си мисля така.
Ето тук може да се видят няколко снимки на караваната за съпоставка _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 2:09 pm Заглавие: |
|
|
Преди време гледахме един кемпер на база Пежо 1990г и пуснах снимки тук във форума. Ето в тази тема могат да се видят за сравнение. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tsetso Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 2:13 pm Заглавие: |
|
|
1989 год. например - ето:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 2:23 pm Заглавие: |
|
|
loveforever написа: | Аз понеже гледам нещата малко по женски та ...
Онова, което ми направи впечатление са примерно начина по който са оформени ъглите на масата, как изглежда таблото, дамаската, някои други детайли. Ние имаме каравана 1989г и сравнявайки го с нея изглежда по-стар. Затова и си мисля така.
Ето тук може да се видят няколко снимки на караваната за съпоставка |
Е, аз пробвах да оставя жена си у дома, като ходих онзи ден на оглед Тя се хвана за главата, като видя вътре каква кочина е. Инак отвън кемперът беше идеален. Ала няма да го вземем де, то се знае
Пък вашата каравана може да се мери с апартамент в Новотела! Страхотна е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 2:33 pm Заглавие: |
|
|
Цецо, благодаря ти още веднъж за снимките и помощта!
Ето още снимки:

Последната промяна е направена от mastylo на Пон Апр 14, 2008 2:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 2:41 pm Заглавие: |
|
|
Снимките не могат да се визуализират, защото имената на файловете са на кирилица. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Много странно! С Firefox се визуализират, а с Internet Explorer не. Сега ще ги преименувам. Извинявам се! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 2:58 pm Заглавие: |
|
|
Видях току-що снимка на регистрационния талон - пише август 1995-та. Но собственикът обяснява, че това била регистрацията, а не датата на производство... За последната - нищо не споменава.... Как може да се провери? Сигурно все пак някъде пише по колата кога е произведена, нали? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jororib Администратор

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 3:07 pm Заглавие: |
|
|
По номера на Рамата и молби в Балканстар или директно в Фирмата.
Ако искат могат да кажат.
Снимките ще ги ресайзна довечера. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
маринг Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 5:00 pm Заглавие: |
|
|
здравейте,
е този кемпер няма да е но за следващия, на долния линк може да се провери само по номера на рамата всеки автомобил, произведен след 1978г., мисля че ще е полезно за всички
http://www.analogx.com/contents/vinview.htm |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mastylo

|
Пуснато на: Пон Апр 14, 2008 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря много за линка!
Ето какво казва сайтът:
Ако правилно съм разшифровал данните, би трябвало да е 1991 или 1990.
Това е номерът на рамата: VSA63134012057046
И все пак дори моделът, който Цецо пусна, изглежда по-нов, а е 1989.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
маринг Клубен член с кемпер

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|