kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
сем.Рибарски.....ВЕЛИКИ СТЕ !!!
При толкова много БЕЗМИСЛЕНИ дразги и ненужни конфликти,успявате да намерите баланса и да "работите" единствено и само в интерес на НАС.
АЗ ВИ БЛАГОДАРЯ !!!
Благодарим на сем.Рибарски за прекрасната инициатива!Но не само идея,а направо действие.Разбира се,че ще се включим и ние. А сладостта от намалението на цените по къмпингите вече ги усетихме на последното пътуване в чужбина,така,че и ние сме "за". Може ли да подадете банкова сметка,за да изпратим парите по нея?Утре ще изпратим данните и снимката.
Пуснато на: Чет Юни 28, 2012 12:01 pm Заглавие:
Ние също благодарим за предоставената възможност и за усърдието!
Ще изпратим данни в скоро време _________________ Щастието е начин на пътуване-не крайна спирка
Пуснато на: Пет Юни 29, 2012 12:28 pm Заглавие:
Надявам се,че не съм объркал нещо за клубната си карта.Ако нещо още трябва,моля сигнализирайте.
Относно изпращането,както написах,поемам всички разходи по изработката и доставката.
Пуснато на: Пет Юни 29, 2012 1:17 pm Заглавие:
ppopow написа:
Надявам се,че не съм объркал нещо за клубната си карта.Ако нещо още трябва,моля сигнализирайте.
Относно изпращането,както написах,поемам всички разходи по изработката и доставката.
Петьо, пратих ти мейл ( ама може да не си го видял), че картата е готова и чакам само адрес на който да я изпратя. Ако ти е по-удобно може да ми пратиш адрес и на лично съобщение. _________________ Магия в лилаво
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети