kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
КЛУБНИ КАРТИ за ползване на преференции
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> За клуба и форума
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
darcoto

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юли 02, 2014 8:50 am    Заглавие: Проблем при използване на клубна карта в Талата, Каламици Отговорете с цитат

Здравейте,
Първо благодаря на сем. Рибарски за клубната карта, която ми даде шанс и да се запозная с тях.

За съжаление обаче при първото й използване се натъкнах на организационна глупост на иначе любимия ми къмпинг Талата. Оказа се че след като съм бил 14 нощувки в къмпинга, система им автоматично ми начислява 7% отстъпка (която е по ценоразпис за над 14 нощувки) и съответно оператора не може да я промени на 20% (която е уговорена за клубната карта). Т.е. ако си бях тръгнал един ден по-рано, нямаше да има този проблем.
Изразих мнението си, че това е доста глупаво и не предразполага хората да останат повече. Оправданието беше със "системата".

Според човека на рецепция, този проблем го имало и миналата година и той бил "говорил с хората от клуба да предупреждават членовете" и затова мислел че зная Sad

Доста глупава ситуация, която в случая ми струваше равностойността на две нощувки, но както и да е - няма да се тръшкам. Целта ми е да предупредя другите, които може да попаднат в нея.

Поздрави на всички
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
jororib
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Сря Юли 02, 2014 9:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
ще пишем на къмпинг Талата.
Ние официално не сме информирани.
Все пак имайте в предвид че докато получим отговор и изясним ситуацията ще мине време, за това както е посочил колегата ако сте там за повече от 14 дни, платете на 10 тия за десет дни и след това платете отново за следващите.
Наистина много странна ситуация.
Поздрави
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
dionisiev

МнениеПуснато на: Пон Авг 04, 2014 9:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте. Токущо пробвах да платя за десет дневния си престой, а след това да остана още пет дни! От рецепцията момчето което говори български ми обясни, че картата дава право на 5% отстъпка, а за общ престой от 15 дни те дават 7% и, че няма смисъл да се плаща двапъти! Това е фреш инфо лично от мен!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана MSN Messenger
Явор Генов

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2014 10:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,клубните карти дават ли отстъпка,когато съм с плалатка или ремарке-палатка.
Тази година бях на къмпинг Талата от рецепцията казаха че не дават отстъпики за палатка или ремарке палатка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
jororib
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Сря Окт 22, 2014 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Фирма ЕМ Комплект Дава различен % отстъпки от онлайн магазина им и услугите в сервизите им в Дружба и Люлин.
Имат особено актуални оферти за акумулатори и гуми.
За информация г-н Мулетаров : 0888710202
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
mustaka

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2014 5:12 pm    Заглавие: клубна карта Отговорете с цитат

Здравейте на всичкй!
От скоро сме във форума как да се присъединим към клуба и да се сдобием с карта.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана MSN Messenger
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2014 6:00 pm    Заглавие: Re: клубна карта Отговорете с цитат

mustaka написа:
Здравейте на всичкй!
От скоро сме във форума как да се присъединим към клуба и да се сдобием с карта.

Привет!
За карта трябва да изпратите на dany.7@abv.bg трите си имена на кирилица и латиница по документ за самоличност и актуална снимка паспортен формат с минимална резолюция 500 пиксела по късата страна.
loveforever написа:
Не е важно да се докарват пикселите, а да не са по-малко. Под паспортен формат се разбира снимка в близък план, в анфас и на бял или светъл фон (като на личните документи). Не е задължително снимката да е студийна. Може и в къщи да се направи стига да са спазени посочените условия и самата снимка да е ясна и неразмазана. Оттам нататък аз ще я дооправя. Ето една примерна снимка взета от нета

Христо Александров

Местожителство: BG София

МнениеПуснато на: Нед Фев 01, 2015 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз миналата година забравих да се възползвам от клубната карта в Талата. Каква е отстъпката за тази година? За 10 дни си резервирах- в периода преди най-вискоите цени.
jororib написа:
Здравейте,
ще пишем на къмпинг Талата.
Ние официално не сме информирани.
Все пак имайте в предвид че докато получим отговор и изясним ситуацията ще мине време, за това както е посочил колегата ако сте там за повече от 14 дни, платете на 10 тия за десет дни и след това платете отново за следващите.
Наистина много странна ситуация.
Поздрави
Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Нед Фев 01, 2015 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Последно като си кореспондирахме с тях писаха, че за активния сезон дават отстъпка 10%.
Христо Александров

Местожителство: BG София

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2015 7:59 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря! Ще ги "подсетя" като отида.
Върнете се в началото
mustaka

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2015 9:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравеите преди време пратих снимка инфо за клубна карта .
Та въпроса ми е кога да я чакам и как беше плащането?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана MSN Messenger
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Пон Фев 02, 2015 10:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mustaka написа:
Здравеите преди време пратих снимка инфо за клубна карта .
Та въпроса ми е кога да я чакам и как беше плащането?

Пуснах ви лично съобщение за да не спамин темата.
I.Voykov

МнениеПуснато на: Съб Фев 14, 2015 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В къмпинг Талата дават посочените отстъпки, но само ако се използва собствено оборудване (кемпер, каравана или палатка) ако наемате от техните каравани или къщички не можете да се възползвате от отстъпката (инфо от миналия септември).

Дали някой знае дали положението е същото и на Арменистис?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
bolduin1962

МнениеПуснато на: Съб Мар 07, 2015 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bolduin1962 написа:
Здравейте
дали може някой да ми каже кои са къмпингите в Гърция в които важат клубната карта и по точно важи ли за Порто елееа този на В.Лечева както и някой дали е почивал в този къмпинг и какви да условията. Аз мисля тази година да почивам през Юли и Август какви отстъпки мога да ползвам за два месеца. Ако някой знае друг къмпинг на вторият ръкав с добри условия и цени както и да има дайвинг клуб в близост ще се радвам да го сподели

Благодаря

vladostanimirov написа:
Ако беше отворил и прочел темата "КЛУБНИ КАРТИ за ползване на преференции" ,която е най-отгоре в този раздел ,щеше да знаеш.

да прочетох го но това е информация от 2012 г съгласно подаденото съобщение и никъде не прочетох за Порто алееа
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Нед Мар 08, 2015 7:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ,и какво излиза ?

След като го няма Порто Алеа?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> За клуба и форума Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Страница 7 от 10

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети