|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
darcoto

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2014 8:50 am Заглавие: Проблем при използване на клубна карта в Талата, Каламици |
|
|
Здравейте,
Първо благодаря на сем. Рибарски за клубната карта, която ми даде шанс и да се запозная с тях.
За съжаление обаче при първото й използване се натъкнах на организационна глупост на иначе любимия ми къмпинг Талата. Оказа се че след като съм бил 14 нощувки в къмпинга, система им автоматично ми начислява 7% отстъпка (която е по ценоразпис за над 14 нощувки) и съответно оператора не може да я промени на 20% (която е уговорена за клубната карта). Т.е. ако си бях тръгнал един ден по-рано, нямаше да има този проблем.
Изразих мнението си, че това е доста глупаво и не предразполага хората да останат повече. Оправданието беше със "системата".
Според човека на рецепция, този проблем го имало и миналата година и той бил "говорил с хората от клуба да предупреждават членовете" и затова мислел че зная
Доста глупава ситуация, която в случая ми струваше равностойността на две нощувки, но както и да е - няма да се тръшкам. Целта ми е да предупредя другите, които може да попаднат в нея.
Поздрави на всички |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jororib Администратор

|
Пуснато на: Сря Юли 02, 2014 9:39 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
ще пишем на къмпинг Талата.
Ние официално не сме информирани.
Все пак имайте в предвид че докато получим отговор и изясним ситуацията ще мине време, за това както е посочил колегата ако сте там за повече от 14 дни, платете на 10 тия за десет дни и след това платете отново за следващите.
Наистина много странна ситуация.
Поздрави _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dionisiev

|
Пуснато на: Пон Авг 04, 2014 9:16 am Заглавие: |
|
|
Здравейте. Токущо пробвах да платя за десет дневния си престой, а след това да остана още пет дни! От рецепцията момчето което говори български ми обясни, че картата дава право на 5% отстъпка, а за общ престой от 15 дни те дават 7% и, че няма смисъл да се плаща двапъти! Това е фреш инфо лично от мен! _________________ Mr. Dionisiev
Dethleffs RF 6 "Bolero" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Явор Генов

|
Пуснато на: Чет Сеп 18, 2014 10:24 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,клубните карти дават ли отстъпка,когато съм с плалатка или ремарке-палатка.
Тази година бях на къмпинг Талата от рецепцията казаха че не дават отстъпики за палатка или ремарке палатка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jororib Администратор

|
Пуснато на: Сря Окт 22, 2014 11:47 am Заглавие: |
|
|
Фирма ЕМ Комплект Дава различен % отстъпки от онлайн магазина им и услугите в сервизите им в Дружба и Люлин.
Имат особено актуални оферти за акумулатори и гуми.
За информация г-н Мулетаров : 0888710202 _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mustaka

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2014 5:12 pm Заглавие: клубна карта |
|
|
Здравейте на всичкй!
От скоро сме във форума как да се присъединим към клуба и да се сдобием с карта. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2014 6:00 pm Заглавие: Re: клубна карта |
|
|
mustaka написа: | Здравейте на всичкй!
От скоро сме във форума как да се присъединим към клуба и да се сдобием с карта. |
Привет!
За карта трябва да изпратите на dany.7@abv.bg трите си имена на кирилица и латиница по документ за самоличност и актуална снимка паспортен формат с минимална резолюция 500 пиксела по късата страна.
loveforever написа: | Не е важно да се докарват пикселите, а да не са по-малко. Под паспортен формат се разбира снимка в близък план, в анфас и на бял или светъл фон (като на личните документи). Не е задължително снимката да е студийна. Може и в къщи да се направи стига да са спазени посочените условия и самата снимка да е ясна и неразмазана. Оттам нататък аз ще я дооправя. Ето една примерна снимка взета от нета
 |
_________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Христо Александров

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2015 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Аз миналата година забравих да се възползвам от клубната карта в Талата. Каква е отстъпката за тази година? За 10 дни си резервирах- в периода преди най-вискоите цени.
jororib написа: | Здравейте,
ще пишем на къмпинг Талата.
Ние официално не сме информирани.
Все пак имайте в предвид че докато получим отговор и изясним ситуацията ще мине време, за това както е посочил колегата ако сте там за повече от 14 дни, платете на 10 тия за десет дни и след това платете отново за следващите.
Наистина много странна ситуация.
Поздрави |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2015 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Последно като си кореспондирахме с тях писаха, че за активния сезон дават отстъпка 10%. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Христо Александров

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2015 7:59 am Заглавие: |
|
|
Благодаря! Ще ги "подсетя" като отида. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mustaka

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2015 9:37 am Заглавие: |
|
|
Здравеите преди време пратих снимка инфо за клубна карта .
Та въпроса ми е кога да я чакам и как беше плащането? |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 02, 2015 10:30 am Заглавие: |
|
|
mustaka написа: | Здравеите преди време пратих снимка инфо за клубна карта .
Та въпроса ми е кога да я чакам и как беше плащането? |
Пуснах ви лично съобщение за да не спамин темата. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
I.Voykov

|
Пуснато на: Съб Фев 14, 2015 7:01 pm Заглавие: |
|
|
В къмпинг Талата дават посочените отстъпки, но само ако се използва собствено оборудване (кемпер, каравана или палатка) ако наемате от техните каравани или къщички не можете да се възползвате от отстъпката (инфо от миналия септември).
Дали някой знае дали положението е същото и на Арменистис? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bolduin1962

|
Пуснато на: Съб Мар 07, 2015 9:40 pm Заглавие: |
|
|
bolduin1962 написа: | Здравейте
дали може някой да ми каже кои са къмпингите в Гърция в които важат клубната карта и по точно важи ли за Порто елееа този на В.Лечева както и някой дали е почивал в този къмпинг и какви да условията. Аз мисля тази година да почивам през Юли и Август какви отстъпки мога да ползвам за два месеца. Ако някой знае друг къмпинг на вторият ръкав с добри условия и цени както и да има дайвинг клуб в близост ще се радвам да го сподели
Благодаря |
vladostanimirov написа: | Ако беше отворил и прочел темата "КЛУБНИ КАРТИ за ползване на преференции" ,която е най-отгоре в този раздел ,щеше да знаеш. |
да прочетох го но това е информация от 2012 г съгласно подаденото съобщение и никъде не прочетох за Порто алееа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladostanimirov
|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2015 7:34 am Заглавие: |
|
|
Да ,и какво излиза ?
След като го няма Порто Алеа? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|