kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Първо прочети! - правила и условия

 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> За клуба и форума
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 276
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Фев 27, 2014 1:32 pm    Заглавие: Първо прочети! - правила и условия Отговорете с цитат

Прочети всичко написано по-долу, преди да пуснеш заявка за регистрация!

Прочети преди да решиш да коментираш или да изразиш мнение!
Скъпи хора,
Някои от вас само четат форума, други се включват инцидентно, а по-големите мераклии пишат редовно. Обръщам се към всички вас които по един или друг начин имате досег с нашия форум. В следвашите редове подробно ще изложа основни принципи и неща касаещи нашия форум.

Този форум е частен! - Това не е обществена организация или нещо подобно. Това е частно място създадено за хора запалени по един или друг начин от страстта наречена кемпер, хора които си допадат и искат да бъдат заедно. Това място има стил и дух, който е изграден и се поддържа от участниците в него. Тук се събираме свободни хора, съмишленици с общи интереси, харесваме се взаимно и искаме да правим нещата така както ни харесва на нас. Не желаем някой които и да е той, който да ни дава тон и да ни казва какво да правим. Не се стремим към възвишени цели, просто се забавляваме помежду си. Може понякога начина на изразяване или гледната точка, хумора или мнението на някой от нас да бъдат странни или натрадиционни. Такива сме.
Ние се разбираме. Ние се харесваме. Ние се приемаме.

Всеки, който харесва и споделя това е добре дошъл при нас!

Предварително моля да ме извинят онези на които следващите ми думи ще прозвучат грубо, но при нас няма място за онези, които по един или друг начин не са в състояние да се впишат в тази наша среда. Не желаем да гоним никого, но също така не желаем сред нас да има хора които по някакъв начин с поведението си се отразяват негативно на околните. При нас няма място за това!

Искаме преди всичко да се осланяме на тактичността и доброто възпитание на всеки. Споделяме максимата, че е хубаво човек да има собствено мнение и позиция по въпросите, които го вълнуват и интересуват, но е проблем когато по един или друг начин това мнение се натрапва на околните. Светът е голям и шарен, има най-различни места и хора. Ако по някакъв начин не сте в състояние да приемате нещата такива каквито са при нас то много моля, постъпете разумно и се оттеглете достойно, без да се налага на всички ни да ставаме свидели на грозни сцени. Колкото и да ни е неприятно, ако все пак има хора, които не могат да се съобразят с горното ще се наложи административно да ги изолираме.

Нашият форум е свободен и финансово независим!
При нас никога няма да се събира членски внос!


При нас се правят срещи и сбирки, когато има мераклии за това. Те могат да бъдат напълно спонтанни и безплатни или организирани и със съответните включени в тях мероприятия и съответстващо заплащане. Без значение от това каква е дадена сбирка просто предварително се обявяват условията и всеки сам за себе си преценя дали му допадат и дали желае да се включи. На всички трябва да е пределно ясно, че няма как нито технически, нито идеологически да се направи мероприятие, което да харесва и да е удобно за всички. Когато се прави някакво мероприятие при нас то се прави за онези, които го харесват и искат да го споделят. За останалите, които по някаква причина не искат или не могат да се включат сме с нагласата че водени от тактичността си просто няма да създават проблеми заради това.

Всеки може да предложи и организира мероприятие с потребители от форума, като единствено изискване е предварително ясно и точно да са обявени условията за това мероприятие. Оттам нататаък е лична преценка на останалите за това дали иска да се включи или не.


Този форум е създаден за да бъде позитивен и лицеприятен. Не че в живота няма много грозни и не симпатични неща, просто ние сме решили, че не искаме те да присъстват при нас. Много често се шегуваме или пускаме постове, които не са строго по темата. Това е част от нашия стил и забавление. Тук сме и за да си помагаме, но и за да се развличаме и усмихваме. Във връзка с това не се стремим да поддържаме сериозен стил и много често развлекателния тон взема връх. Това не значи, че е допустимо някой да обижда или да се подиграва на околните, но също така и не означава че администратора е рефер, който да правораздава кой е крив и кой прав. Всеки следва сам да регулира взаимоотношенията си с околните, по своя преценка и така че погледнати от страни нещата да изглеждат добре. Стигне ли се до административна намеса то значи по един или друг начин всички участващи е проблема по един или друг начин са спомогнали за него.

Споделяме максимата - Накажи простака с мълчание!

Винаги има възможност нещо лошо да бъде предотвратено. Нека бъдем малко по-умни, малко по-далновидни и предвидливи и да не даваме възможност на недобронамерени хора да манипулират и провокират действия за които после се съжалява.


Ако не споделяте всичко написано по-горе, просто мястото ви не е сред нас. Моля нека това не бъде повод за агресия и злонамерени действия. Просто потърсете друго място, което максимално точно ще ви подхожда.


С публикуването на тази тема горенаписаното се свежда до вниманието на всички и се приема за влязло в сила с всички идващи от това последствия.


Желаем късмет, успех и много пътешествия на всички!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 276
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 11, 2018 2:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Правила на Кемпер-клуб форум

Всеки нерегистриран потребител може само да чете и разглежда форума.
За да пишете мнения и да пускате теми в него е необходимо да се регистрирате. Всеки има право само на една регистрация.
Във форума се комуникира на български език, като мненията трябва да се пишат на кирилица.
- Проявявайте уважение към всички участници.
- Публикувайте новите теми в подходящия за тях форум.
- Публикуването на една и съща тема повече от веднъж не се допуска.
- Ако препечатвате текстове, слагайте линкове към оригинала или посочвайте източника.
- Не публикувайте твърде дълги мнения, но ако все пак го направите по преценка на администратора част от съдържанието се коригира в "сгънат" вид.
- Публикуването на лични данни се допуска само при желание от страна на собственика им.
- Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.
- Забранява се пускането на теми с явни зверства, жестокости (изображения, текст) и порнографски материали, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи. Забраната се отнася и за подписи и аватари.
- Не се допуска поставяне на информация засягаща националната сигурност на страната, също и дискусии на теми свързани с политика, етноси, религии и футбол.

При положение, че не съблюдавате гореизложеното администратора по своя преценка може да предприеме необходимите действия.
Кемпер-клуб форум зачита изцяло правата и законните свободи на потребителите и трети лица, включително свободата на изразяване и споделяне на информация.

Цитат:
ЗЕТ
Глава четвърта.
ОТГОВОРНОСТ НА ДОСТАВЧИЦИТЕ НА УСЛУГИ НА ИНФОРМАЦИОННОТО ОБЩЕСТВО

Липса на общо задължение за наблюдение на информацията
Чл. 17. Доставчикът на услуги не е длъжен да извършва наблюдение на информацията, която съхранява, пренася или прави достъпна при предоставяне на услуги на информационното общество, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност.


Собствениците и администратори на форума носят отговорност единствено и само за публикациите, направени от самите тях и НЕ носят отговорност за теми, съобщения (публични или лични), публикации, твърдения и становища, изразени от други потребители.
Всеки потребител е отговорен за собствените си думи, публикации и действия в сайта.
Информация, идентифицираща конкретен потребител във форумите, не се предоставя на трети лица, освен в случай на официално изискване на информацията от страна на оправомощени органи (Полиция, Следствие, Прокуратура, съдебна инстанция и др.)

Достъпът и използването на този форум предполага Вашето автоматично съгласие с неговите условия, при което употребата му и съдържащата се в него информация е изцяло на Ваша отговорност. Форума не носи отговорност за каквито и да било преки, косвени, последващи или предизвикани щети, причинени от достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт и прилежащите му форуми, както и за грешки или пропуски на информацията в сайта.

Ние не защитаваме една или друга позиция по отношение на дадени теми. Стараем се да предоставим възможно най-много информация и това е причината по дадени въпроси да има становища, които си противоречат.

Силно нежелателно е публикуването във форума на лични данни - ЕГН, номер на лична или кредитна карта, точен адрес, както и лични телефонни номера, а когато данните са чужди, то това е забранено. Изключение могат да правят само публично достъпни адреси и телефони на фирми, магазини, институции и т.н.

Препоръчително е също така да не се изписват мейл адреси в постингите, тъй като всеки сайт в Интернет се преглежда и от роботизирани машини, които впоследствие могат да залеят пощата Ви със спам съобщения.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се премахват направените през този профил публикации, а той се деактивира. Не се трият публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити една, няколко или всички публикации, които е направил). Единствно може да се прави корекция на дадена публикация по заявка на потребителя и съобразно преценката за уместност на администратора.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 276
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 11, 2018 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт или услуга, освен договорените с администрацията.

Цитат:
Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.


При нарушение публикуваното се изтрива, а профила се деактивира. Не се допуска подписите да съдържат линкове, банери, изображения, слогани и др. елементи, които могат да се приемат като скрита или явна реклама на фирма/сайт/услуга/продукт, без изричното съгласуване и разрешение от страна на администраторите на форума. Разрешената дължината на подписа е 50 символа. Тези които към момента са по-дълги остават така, а при редакция ограничението автоматично влиза в сила.

Аватарите са разрешени, като всеки сам избира какава картинка да си сложи към профила. Максимално допустимия им размер е 160х160 пиксела, а големината им не трябва да надвишава 20К.

Във форума може да се показват само снимки, които са качени някъде в мрежата, като е препоръчително да са с големина до 800 пиксела по ширина. Ако се показват снимки с по-голям размер скрипт на форума автоматично ги показва с размер 800 пиксела.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 276
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 28, 2018 10:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Във връзка с изпълнението и прилагането на GDPR (Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679)), Ви запознаваме с новата политика на kemper-club.com за поверителност. Тя има отношение към начина, по който се обработват данните Ви.

Ние събираме данни за Ваши активностти в нашия форум, чрез автоматизирани инструменти като "бисквитки" и др., за да е възможно ползването на част от услугите ни, за да имаме релевантни статически данни и за да позиционираме реклама, включително персонализирана спрямо Вашите предпочитания.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 276
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 28, 2018 10:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Политика за поверителност на личните данни в сайта и форума ни

Политиката за поверителност засяга подлежащите на персонално идентифициране данни, споделяни чрез поддържаните от нас уеб сайтове и описва възможностите, изборите и правата, които имате по отношение на личните данни, които съхраняваме, както и предоставя информация необходима за установяване на контакт с колегите от нашия екип, имащи отговорности във връзка с поверителността и третирането им. Такива данни са напр. адреси на електронна поща, IP адреси, данни, които се събират при посещението на уеб сайтове и които в комбинация биха могли да ви идентифицират и пр.

При създаването на Политиката за поверителност сме взели предвид принципите и изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR). Регламентът е приет от Европейския Съюз и влиза в сила на 25.05.2018 г.

Чрез Общия регламент (GDPR) се гарантира по-добра защита на неприкосновеността на личния ни живот. Той представлява единен набор от принципи и правила за Европейския Съюз, гарантиращи правна сигурност за предприятията и еднаква степен на защита на данните за гражданите. Регламентът дава възможност за по-големи права за гражданите, някои от които са: правото на информация за целите на обработване на лични данни, категориите обработвани лични данни, трансферът на данни към други компании и трети страни, правото на достъп до данни правото „да бъдеш забравен“ и др. Ново право на преносимост на данните позволява на субектите на лични данни да прехвърлят своите данни от едно дружество в друго.

Настоящата Политика за поверителност влиза в сила от 25.05.2018г. При необходимост ще се актуализира периодично тук.

Администратор и длъжностно лице по защита на данните: Георги Рибарски; email: gribarsky@abv.bg

Какви услуги предоставяме?

Без да е напълно изчерпателен списъкът, предоставяме следното - предлагаме информация на развлекателна и къмпингарска тематика, отразяване на събития, теми свързани с къмпингуването, пътуванията и свободното време, различни гледни точки. Предоставяме възможност за коментиране от потребители.

Поддържаме един от най-старите български кемпер-форуми kemper-club.com, имащ специфични собствени правила, минимална модерация и администриране на доброволен принцип. За да можем да предоставяме услуги, разчитаме на генериране на приходи само от онлайн реклама.

Предоставяните услуги са безплатни за потребителите на поддържания от нас сайт и форум. Те не са предназначени за деца на възраст под 16г. Регистрация на деца под тази възраст е възможна по изключение, само след съгласието на възрастен с родителски отговорности.

Защо събираме и обработваме данни?

Данните, които събираме при регистрация използваме за предоставяне на услугите в пълната им функционалност, съобразно Общите условия и другите правила на форума или сайта. Регистрацията Ви дава възможности за публикуване на публично видима информация, в някои случаи да можете разменяте съобщения, да участвате в рейтингова система и множество други опции.

Данните, които събираме от всички потребители използваме и за постигане на по-добро качество и сигурност на услугите ни и избягване на злоумишлени действия. Например, за да избегнем присвояване на чужда електронна идентичност, за да се предпазим от хакерски атаки и за осъществяването на редица други процеси.

Някои данни използваме за позициониране на контекстно препоръчано съдържание и контекстно таргетирана реклама.
Използваме агрегирани и анонимизирани данни за статистически и маркетингови цели.

За целите на подбора на подходяща реклама, за независими статистически измервания и в някои други случаи, даваме възможност и на трети страни да получават данни от нашия сайт и форум за поведението на потребителите (напр. за реклама: Google, за статистика: Gemius и Google Analytics). Тези трети страни са задължени да спазват сходни политики за поверителност.

Какви данни събираме за всички потребители?

В сайтовете, които поддържаме събираме и съхраняваме информация за всички потребители за:

IP адрес (адрес по интернет протокол). Тези номера обикновено се задават в блокове по географски признак. IP адресът често може да се използва за идентифициране на мястото, от което устройството се свързва към интернет.

Какви данни ни предоставяте Вие?

Регистрация в нашия сайт и форум се осъществява само след одобрение на администратор. За нея се предоставят адрес на електронна поща и потребителско име. Възможно е и добавянето на други данни по ваш избор.

На кого споделяме вашите данни събирани при нас?

Данните, които ние събираме и съхраняваме при ползване на уеб сайта и форума ни ни позволяват идентифициране и не се предоставят на други лица или компании. Можем да предоставим информация съхранявана при нас по причини от правен характер, ако имаме достатъчно основания да смятаме, че достъпът, употребата, запазването или разкриването й е правомерно изискано от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред или когато се представя пред компетентни органи, за да се защити правния интерес на kemper-club.com или на други потребители при наличие на правен спор.

Предоставяме ли възможност за събиране на данни от трети страни?

Действията ви на страниците поддържани от нас могат да доведат до автоматизирано предоставяне на данни на наши партньори за осъществяване основно на рекламни и статистически цели. Това става посредством бисквитки или други уникални идентификатори. Тези партньори, за да оперират с нас, спазват сходни политики за поверителност базирани на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR). Без да е изчерпателен списъкът, такива са например: Google със съответните свои продукти, Facebook със съответните продукти, Gemius и др.

В някои случаи е възможно да осигурите достъп до Ваши лични данни, когато използвате външен продукт или апликация за достъп до нашите услуги.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 276
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 28, 2018 10:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Какви инструменти за автоматично събиране на данни използваме?

Събираме данни и предоставяме такава възможност на трети страни, чрез използване на „бисквитки“. „Бисквитката“ е малък файл, съдържащ низ от знаци, който се поставя на компютъра Ви, когато посещавате уебсайт. Когато го посетите отново, „бисквитката“ позволява на този сайт да разпознае вашия браузър. В „бисквитките“ може да се съхраняват предпочитания на потребителя и друга информация. Често се използва в комбинация с пикселен идентификатор. Бисквитките могат да са временни (сесийни) и постоянни. Виж повече на http://www.allaboutcookies.org.

За какво използваме бисквитки?

Според преследваната цел ние използваме „бисквитки“ за следните категории на употреба:

Категория на употреба - Описание
Конфигуриране на услугите - Използват се „бисквитки“ за настройки, функции и други услуги на сайтовете.
Сигурност - Използват се „бисквитки“ за удостоверяване на потребителите, за предотвратяване на измамническо използване на идентификационни данни за вход, както и за защита на потребителската информация от неупълномощени страни.
Процеси - Използват се „бисквитки“ за подобряване на работата на сайтовете и за предоставяне на очакваните от посетителя услуги, като придвижване из уеб страниците или осъществяване на достъп до защитените части на сайтовете или форумите. Без тези „бисквитки“ те не могат да функционират нормално.
Рекламиране - Използват се „бисквитки“ за осигуряване на данни за системата ни за управление на реклама. Използват се и от външни системи за управление на реклами, като тези на Google. Някои от обичайните им приложения са избиране на реклами въз основа на определени параметри, подобряване на отчитането на ефективността на кампаниите и избягване на показването на реклами, които потребител вече е виждал.
Състояние на сесията - „Бисквитки“ събират информация за начина, по който потребителите взаимодействат със сайтовете. Това може да включва страниците, които хората посещават най-често, и дали получават съобщения за грешка от някои от тях. Използваме временни („сесийни“) „бисквитки“, за да усъвършенстваме услугите си, да подобрим сърфирането на потребителите си и др. Блокирането или изтриването им няма да попречи на използването на съответния сайт.
Статистика и анализ - Чрез „бисквитки“ се събират данни, позволяващи ни да разберем по-добре предпочитанията на потребителите си и чрез проведения анализ да подобрим и развием услугите си. Обикновено се събира анонимна информация без да се идентифицират индивидуалните потребители или личните им данни. Много често, за целите на обективността и сравнимостта на данните и аналитичните резултати, тези „бисквитки“ се поставят и/или следят от външни компании.

Как да изтриете или забраните "бисквитки"?

Ако не искате да разрешавате бисквитките изобщо или искате да използвате само определени бисквитки, моля разгледайте настройките на браузъра си. Можете да използвате настройките на браузъра си, за да оттеглите по всяко време дадено вече съгласие да използваме бисквитки, както и за да триете вече приети бисквитки. Менюто на раздел „Помощ“ на браузъра ви или уеб сайтът www.allaboutcookies.org съдържат подробна информация за процеса на отказ от бисквитки за различните браузъри.

Имайте предвид, че чрез деактивиране на определени бисквитки може да бъде ограничен достъпът Ви до някои функции и части от съдържание в сайтовете и форумите. Ако искате да се откажете от бисквитки на трети страни във връзка с реклами, базирани на интересите Ви (персонализирана реклама), посетете www.youronlinechoices.eu/bg

За други опции, моля вижте информацията за автоматизираните инструменти за обработка и възможностите за избор.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 276
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 28, 2018 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Как защитаваме вашите данни?

Достъпът до информация, която може да ви идентифицира е ограничен до администратора на сайта и форума и е прецизиран физически, електронно и процедурно до необходимото, за да осъществяват работните си ангажименти. Когато се ползват подизпълнители, те и служителите им са обвързани със строги договорни задължения за спазване на поверителността и работят също под контрола на администратора.

Извършваме прегледи на практиките си за събиране, съхранение и обработка на информация, в това число физическите мерки за сигурност, с цел предотвратяването на неразрешен достъп до системите. Независимо от това следва да е ясно, че каквито и разумни мерки да се вземат, те не винаги са достатъчни да предотвратят сривове и злоумишлени атаки.

Възможно ли е прехвърляне на данни в други държави?

Някои от нашите партньори е възможно да прехвърлят данни извън рамките на ЕИП, когато е налице решение относно адекватното ниво на защита, например – в случая на Щита за личните данни в отношенията между ЕС и САЩ ( EU-U.S. Privacy Shield).

Колко време съхраняваме информацията?

За регистрираните потребители се съхраняват данните произтичащи от ползване на предоставените услуги, от регистрацията за съответната услуга за срока на валидност на регистрацията и до изтичане на сроковете необходими, за да можем да защитим дружеството и другите наши потребители при законни претенции и отговорим на законно обосновани и легитимни запитвания от компетентни органи съобразно приложимото право. За всички потребители се съхраняват данни и активности за срока необходим за гарантиране на функционалностите и сигурността на предоставяните услуги.

Какви права имате по отношение на данните обработвани от нас?


* Достъп до собствените си лични данни – такъв достъп се задължаваме да окажем при поискване от регистрирани потребители и за данните, които пазим за тях. Възможно е след връзка с нас, да е необходимо изясняване на допълнителни факти, за да е сигурно, че данните се предоставят наистина на Вас.

* Коригиране (ако данните са неточни) – редът за коригиране на данните попълвани при регистрация е описан в менюто на профила. Ако наличните опции не са достатъчни за коригиране, можете да се свържете с нас, за да ви помогнем.

* Изтриване на личните данни (право „да бъдеш забравен“). Това право се реализира при следните хипотези:
-Личните данни повече не са необходими за целите, за които са били събрани или обработвани по друг начин – например изтича необходимият срок за пазене на IP адреси и те автоматично се заличават.
-Оттегляте своето съгласие, върху което се основава обработването на данните и няма друго правно основание за обработването – например решавате да деактивирате своя профил. Тогава се скриват данните свързани с вас, като остават само публичните постове и коментари, които обаче са анонимизирани по подходящ начин. Такива могат да бъдат изтривани и редактирани съобразно условията за модериране. След деактивиране на профила запазваме само информация необходима, за да докажем, че искането е изпълнено.
-Възразявате срещу обработването и няма законни основания за обработването, които да имат преимущество.
-Личните данни са били обработвани незаконосъобразно.
-Личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазването на правно задължение по правото на Съюза или правото на държава членка, което се прилага спрямо администратора.
-Личните данни са били събрани във връзка с предлагането на услуги на информационното общество на деца и съгласието е дадено от носещия родителска отговорност за детето.

* Ограничаване на обработването от страна на администратора или обработващия лични данни. При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.

* Преносимост на личните данни между отделните администратори. Вие имате право да получите личните данни, които Ви засягат и които сте ни предоставили, в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат и имате правото да прехвърлите тези данни на друг администратор без възпрепятстване от нас, когато обработването е основано на съгласие или на договорно задължение и обработването се извършва по автоматизиран начин.

* Възражение спрямо обработването на лични данни. Ако възразите пред нас срещу обработването на личните Ви данни, ние сме длъжни да прекратим обработването, което ще доведе до невъзможност за предоставяне на някои от услугите ни. Единственото основание въз основа, на което можем да продължим е за целите на установяване, упражняване или защитата на правни претенции. При възразяване срещу обработването на лични данни за целите на директния маркетинг обработването се прекратява незабавно.

* Имате право да не бъдете субект на решение базирано единствено на автоматизирано обработване, включващо профилиране, което поражда правни последствия за вас или по подобен на-чин Ви засяга в значителна степен. Ако предлагаме услуга, която считаме, че попада в тази категория, ще бъдете запитани по подходящ начин, така че да можете да приемете или откажете.

* Право на защита по съдебен или административен ред, в случай, че правата Ви са били нарушени. Ако считате, че правото Ви на защита на личните данни и неприкосновеност е нарушено, имате право да подадете жалба в националния надзорен орган или да потърсите защита по съдебен ред пред съответния компетентен национален съд.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Site Admin
Site Admin


Регистриран на: 28 Сеп 2007
Мнения: 276
Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 20, 2019 10:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Във връзка с зачестилите напоследък препирни и непрекъснати неразбории помежду отделни потребители на форума, от днес се въвежда ново правило - Прекратява се окончателно и без обяснение достъпа до форума на всеки потребител, който си позволи грубост, подигравка, лош начин на изразяване, недобро отношение, или провокативна забележка към друг потребител или неща свързани с него, без значение дали са отправени директно, дали са скрити в подтекст или са просто подметнати като случайна забележка и независимо от формата и причината поради която са направени.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> За клуба и форума Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov