|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 2:35 pm Заглавие: Мартенски излет |
|
|
Времето се запролети (пу-пу да не му е уроки) и започнаха да ми се явяват разни мисли и желания за излети, пътния и изобщо мероприятия на теферич. Във връзка с това ми хрумна, че можем да си организираме нещо като излет, пикник, сбирка или както ще да му е името, просто да се съберем някъде.
Предвид това, че идеално време и място няма пък и на едни им харесва едно, на други - друго давайте предложения и за място и за дата (предполагам че трябва да е някой уикенд). Накрая ще нарочим онова място и време за които има най-много желаещ, пък другите ванти остават за в бъдеще.
И за да се започне от някъде аз предлагам за дати - 22-23 март, а пък мястото - най-общо някъде около Пловдив (видя ми се най-централно в страната)
Ами това е. Сега е ваш ред  _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plamen Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 4:02 pm Заглавие: сбирка |
|
|
Никак не е лоша идеята за сбирка.Смятам ,че можем да се включим.Надявам се времето да е хубаво. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ls1 Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 5:58 pm Заглавие: |
|
|
А, страхотна идея :-). За съжаление Вяра след средата на март е по командировки в чужбина за 2 седмици, така че ние ще се оглеждаме за априлска среща :-).
Но ще следим с интерес как е минало тъй че въоръжавайте се с фотоапарати моля :-) .
Имате отсега нашата благородна завист. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vic

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 6:35 pm Заглавие: |
|
|
Приветствам! Може някъде около Хисар, тракийски гробници, стари стени на крепоста може да поснимаме. Опитвам се да се сетя за някой манастир там около.... Може и в посока пещера Снежанка... Хайде, давайте предложения! _________________ Мечтай! Пътешествай! Разказвай!
www.azbiahtam.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Вто Фев 26, 2008 7:53 pm Заглавие: |
|
|
В района около Пловдив се сещам за Бачковския манастир. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vic

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 12:12 am Заглавие: |
|
|
не, че не сме ходили всички там, но защо не? веднага предлагам готина кръчма , оттатък реката , в селото. Супер кухня, добро обслужване. Ще снимаме в манастира (срещу заплащане), Асеновата крепост (задължителен обект) ...и някъде там на високото имало страхотен къмпинг ( кудето ще обменяме опит в ВВQ) . Само трябва да попитам как се казваше тази местност , която предполага консумация на вино с мръвки  _________________ Мечтай! Пътешествай! Разказвай!
www.azbiahtam.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jororib Администратор

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 10:39 am Заглавие: |
|
|
И на мен ми допада идеята.
Имаш ли представа къде точно е къмпинга?
Поздрави. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vic

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 11:04 am Заглавие: |
|
|
не, незнам, за жалост. Ще поровя да намеря инфо. _________________ Мечтай! Пътешествай! Разказвай!
www.azbiahtam.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tsetso Клубен член с кемпер

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jororib Администратор

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 2:00 pm Заглавие: |
|
|
Ще съм ти много благодарен ако погледнеш как стои въпроса с къмпинга.Вероятно повечето ще дойдем с "къщи" и ще е хубаво да има къмпинг или някоя хубава поляна в района където да къмпингуваме. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jororib Администратор

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 2:25 pm Заглавие: |
|
|
Търсех информация за къмпинг в Бачково.
За съжаление видях, че в района /по това време/ се провежда мотосъбор по данни от форума им се очакват 2000-3000 мотора,което ще направи района шумен и пренаселен.
Най-добре да помислим за друг вариант.
Мястото много ми харесва и ако искате можем да направим сбирка през Април там. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tsetso Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Не се сетих за прословутите рокери. Наистина няма смисъл на тези дати да сме на Бачково. Там ще е ад.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Vic

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
jororib Администратор

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Мястото ми харесва.
Все пак нека всички,които искат да се събереме да си кажат мнението дали им харесва или да предложат други идеи. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
julia Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Сря Фев 27, 2008 6:14 pm Заглавие: |
|
|
Мястото изглежда страхотно.Ние поразгледахме днес за различни варианти и намерихме къмпинг на яз.Копринка.На самият къмпинг не намерих снимки,но е обозначено,че има.Ето малко информацияhttp://www.bgglobe.net/index.php?l=0&s=-1031. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|