kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте! Поздравления за добрия форум. Ние сме двама души, любители на природата, с малко дете и няколко кучета. Отдавна мечтаем за дом на колела, а напоследък ни е все по-необходим. Пътуваме често и надалеко. Живели сме няколко сезона в каравана, но неподвижна и без дете.
Търсим възможно най-евтина каравана, подходяща и за студените дни, с баня заради детето. Моля за идеи, конкретни предложения и съвети. Ще сме безкрайно благодарни на отзовалите се.
Пуснато на: Вто Авг 16, 2016 9:21 am Заглавие:
Здравейте и добре дошли!
Изискванията, които сте посочили са малко взаимно изключващи се. Обикновено караваните които са правени за ползване в по-студено време и имат баня за къпане са от най-скъпите в своя клас. Това че имате намерение да ползвате караваната за чести и далечни пътувания допълнително поставя изискване тя да е и в много добро техническо състояние, което няма как да не се отрази на цената.
За да ви предложи някой нещо по-конкретно е добре да посочите и ориентировъчно парите, които бихте могли да дадете за подобно нещо. _________________ Магия в лилаво
Благодаря! Казвам възможно най-евтина. Да сложим таван от десетина хиляди. А и зимите напоследък са меки и кратки. За най-големия студ имаме вариант Б.
Не откривам темата със съветите при избор на каравана, кое е важно да се огледа. Моля някой да ме насочи.
А и имам майстор дърводелец под ръка, пък и мъжът ми е сръчен и от нищо прави нещо. И трудно дава пари, та ако ви попадне нещо съвсем евтинко, ще го пооправят, разбира се с кусури в рамките на разумното.
Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
Пуснато на: Сря Авг 17, 2016 9:24 am Заглавие:
На Нова Година на Хисаря беше - 17 (минус 17 ) градуса. Вътре си беше 25. При изправна печка няма никакъв проблем със студа. Проблем е резервоара за вода който е отпред в багажното - замръзва. Но и на това се намира решение . Малко хладен става пода , но една пътечка и пантофи решават задачката. 10 000 хич не си е евтина каравана. Търси си за 5-6 000 , а другото вложи за неща които ще ти облекчат ежедневието
...... пък и мъжът ми е сръчен и от нищо прави нещо......
Какво прави една жена, когато няма работа? Намира работа на мъжа си
За евтинко....огледайте се в английските сайтове, немското мобиле за стари модели Проблем е, че няма да може да ги огледате
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети