kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Съвет за избор на първи кемпер

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Марки, модели и разпределения, избор на кемпер или каравана
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mariyan

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Авг 17, 2016 11:13 pm    Заглавие: Съвет за избор на първи кемпер Отговорете с цитат

Здравейте. Ние сме 4 членен екипаж с двама юнака на 4 и на 6 години.
Решихме да си потърсим кемпер за нас. По принцип харесваме интегрирани кемпери. Харесахме следните кемпери. Ето и ликове:
1. www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=9&act=4&adv=91465031476230473&slink=f4twbp
Този кемпер химер ми харесва. Просторен е, лесна подръжка, но пък е стара година 84. Освен това ме притеснява, че няма зарядно за акумулатора в купето.
2. www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=9&act=4&adv=91458647962496092&slink=f4twbp
Този кемпер Хоби 600 също ми харесва. Даже продавача е човек от форума.
3. www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=9&act=4&adv=91547010412165759&slinkf4twbp
Този мерцедес ми се струва малък , но няма и тоалетна.
4. www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=9&act=4&adv=91547010412165759&slink=f4twbp
Този мерцедес няма много екстри.
5. www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=9&act=4&adv=91464970027655207&slink=f4twb
Това кемперче фолкдваген лт също е хубаво и ми харесва.
Също харесах и някои алковени. Ето и линкове към тях:
1а www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=
Този кемпер форд ми се вижда евтин за 96 година. Страхувам се да няма течове. На една от снимките виждам жълти петна до люка.
1б www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=9&act=4&adv=91439811668261977&slink=f4twbp
Този форд също ми допада но пък ми се струва малко стар 90 година.
1в http://karavani.cars.bg/k10473
Този кемпер фиат дукато 94 год 82 коня ми харесва но пък съм чувал, че този двигател е склонен към прегряване.
1г http://karavani.cars.bg/k11122
Този кемпер ми се струва ръчна изработка и май не е 97 година.
1д http://karavani.cars.bg/k10072
Този кемпер ми харесва, доста мощен е, но висящите кабели не ми харесват.
Моля за съвет и препоръки за посочените кемпери и ако някой от вас ги е гледал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ogromnii

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Чет Авг 18, 2016 12:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

общо взето всичките са фани единия удари другия....
накратко - най свестен според мен е третия отдолу нагоре, но без оглед на състоянието на караваната на място нищо не може да се каже. висящи жици са бял кахър, за час-два със свински опашки и секачки спират да са висящи, а гнила каравана или тъпо разпределение не се лекуват лесно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
mariyan

МнениеПуснато на: Пет Авг 19, 2016 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Днес гледах кемпера. Видя се, че има следи от влага. Даже се виждат следите и от външната страна. Май не си харесах нито един от тези които си бях избрал. Ако някой си продава кемпера може да ми пише. Продължамам да си търся кемпер.
Върнете се в началото
MITKO70
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Пет Авг 19, 2016 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да видиш този,ако не си го гледал,машината е поддържана и карана до последно,докато взе новия.
http://www.kemper-club.com/forum/viewtopic.php?t=7162
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
mariyan

МнениеПуснато на: Съб Авг 20, 2016 9:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте на всички. Благодаря на всички за мненията. Днес капарирах едно кемперче фиат дукато. Друтата седмица го прехвърлям и ще се похваля официално. Ще направя и снимки. Нека администратора да заключи темата.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Марки, модели и разпределения, избор на кемпер или каравана Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети