kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Счупен торсион - съвети за ремонт

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Резервни части, ремонти, аварии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nalbatski

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2021 10:01 pm    Заглавие: Счупен торсион - съвети за ремонт Отговорете с цитат

Здравейте,
благодаря за приема, надявам се да и аз да бъда полезен за форума в последствие! Smile

Имам голяма дилема със счупен торсион на мобилна кухня Peugeot Boxer.
Моста е много особен и до сега удрям на камък с майсторите.
Не мога и да открия коя фирма е произвела кемпера.
Свързах се с BORCO HÖHNS и FISCHER, които обикновенно произвеждат такива мобилни кухни, за съжаление не е произведен от тях и не могат да помогнат.

Опитах да се свържа с представителя на AL-KO за България, но вдигнаха веднъж и до там. След това им писах директно, но за съжаление и те не са произвели тези мостове.
На мостовете никъде няма сериен номер или табелка от производител, на кемпера и фургона също. Има само лепенка на фирма WeShop, която мисля, че не съществува и не мога да намеря информация за нея.

Мислех, ако някъде има преса на която да се избие и да търся фирма, която да изработи самата ос със шлиците (като например http://gearproduction.com/bg).

Всякакви съвети биха ми били от полза, тъй като съм в задънена улица. За мен най-добрия вариант беше да взема нов мост, но не намирам вариант.

Поздрави!

" />
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nalbatski

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2021 10:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не можах да пусна линк към галерията с по-голяма резолюция снимки, надявам се сега да се получи.
https://postimg.cc/gallery/ZndSbnD
Върнете се в началото
disco дядо Петьо

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2021 7:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Обади ми се на 0897833080 .
Тази пролет го ядох същия и преминах през всички в България.
Мисля че мога да помогна.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Резервни части, ремонти, аварии Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети