kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2021 10:01 pm Заглавие: Счупен торсион - съвети за ремонт
Здравейте,
благодаря за приема, надявам се да и аз да бъда полезен за форума в последствие!
Имам голяма дилема със счупен торсион на мобилна кухня Peugeot Boxer.
Моста е много особен и до сега удрям на камък с майсторите.
Не мога и да открия коя фирма е произвела кемпера.
Свързах се с BORCO HÖHNS и FISCHER, които обикновенно произвеждат такива мобилни кухни, за съжаление не е произведен от тях и не могат да помогнат.
Опитах да се свържа с представителя на AL-KO за България, но вдигнаха веднъж и до там. След това им писах директно, но за съжаление и те не са произвели тези мостове.
На мостовете никъде няма сериен номер или табелка от производител, на кемпера и фургона също. Има само лепенка на фирма WeShop, която мисля, че не съществува и не мога да намеря информация за нея.
Мислех, ако някъде има преса на която да се избие и да търся фирма, която да изработи самата ос със шлиците (като например http://gearproduction.com/bg).
Всякакви съвети биха ми били от полза, тъй като съм в задънена улица. За мен най-добрия вариант беше да взема нов мост, но не намирам вариант.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети