kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Мар 31, 2022 10:32 pm Заглавие: Хигиена, озониране и стерилизиране на кемпер
Здравейте, всички!
Интересувам се относно:
1. Някой озонирал ли си е кемпера и ефективно ли е по ваше мнение
2. Някой има ли опит с преносима UV-лампа (има и такива с озониращ ефект)
3. От кой концентрат за химическа тоалетна сте доволни
4. Как почиствате труднодостъпните места, въздуховоди
5. Ако използвате ароматизатори за купе/ тоалетна, кои предпочитате
Благодаря! _________________ Time is meaningless in the land of tomorrow...
Пуснато на: Пет Апр 01, 2022 10:30 am Заглавие:
По т.1 и т.2 нямам опит, но ми се вижда излишно.
т.3 - аз съм най доволна от едни пакетчета на Aqua Kem Blie
т.4 до сега каквото съм чистола е било само с прахосмукачка - доколкото се справи
т.5 - приоритетно ми е изхвърляне на това, което отделя неприятна миризма, почистване и проветряване. От там нататък - свеж планински или морски въздух. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Съб Апр 02, 2022 9:16 pm Заглавие:
1т. Аз имам преносима ув лампа но не я препоръчвам за кемпер , защото избеляват дамаските.
2т. Въздуховодитре са пълни с прахоляк , който не може да се почисти! /както и киматиците в хотелските стаи/
Значи ,ако те притеснява ползваш кемпера само лятото и не пускаш отоплението за да не раздухва пахоляка.
Или се купува нов кемпер. пак събира прахоляк, ама си е твой _________________ www.ototrans.net
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети