kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Окт 06, 2022 5:02 pm Заглавие:
Прясна информация. В Божурище се намира фирма SGB Print. Занимават се основно с изработване и брандиране на чергила за камиони и фолиа за коли. Имат доста разцветки по каталог, като доставката е 7-10 дни. Моят винил се беше скапал, за два дена ми изработиха нов, като не го шият, а го лепят лазерно. Избрахме цвят слонова кост, защото кремавото, което хареса съпругата ми щеше да дойде след 10тина дни. Тентата е 3 метра, но се оказа, че платът беше 2.74. Имаше опция за по-широк плат, но аз се притесних и го изрязаха по размерите на оригиналния. Всичко се върза на 224 лв - демонтаж, материал, рязане, лепене, монтаж. Хората са много внимателни и любезни. Ако искате някаква картинка или печат, могат да го направят, но ще струва допълнително. Имат и кристал винил и могат да изработят и страници за тренти, престилки за под кемпера/караваната, предполагам и цели форселти или части за тях. При предоставени размери или шаблони. С две думи, звънете и не ги жалете За контакт търсете Петър Ашламашки, тел. 0882 500 015
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети