kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Авг 18, 2016 12:09 am Заглавие:
общо взето всичките са фани единия удари другия....
накратко - най свестен според мен е третия отдолу нагоре, но без оглед на състоянието на караваната на място нищо не може да се каже. висящи жици са бял кахър, за час-два със свински опашки и секачки спират да са висящи, а гнила каравана или тъпо разпределение не се лекуват лесно.
Пуснато на: Пет Авг 19, 2016 6:10 pm Заглавие:
Днес гледах кемпера. Видя се, че има следи от влага. Даже се виждат следите и от външната страна. Май не си харесах нито един от тези които си бях избрал. Ако някой си продава кемпера може да ми пише. Продължамам да си търся кемпер.
Пуснато на: Съб Авг 20, 2016 9:40 pm Заглавие:
Здравейте на всички. Благодаря на всички за мненията. Днес капарирах едно кемперче фиат дукато. Друтата седмица го прехвърлям и ще се похваля официално. Ще направя и снимки. Нека администратора да заключи темата.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети