kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Сря Юни 27, 2018 9:33 pm Заглавие: Къмпинги в Гърция
Здравейте,като новобранец в сайта и с кемпера искам да ви попитам,да ми препоръчате къмпинг в Гърция за двама възрасни с две малки деца,искаме да отидем от 19.07. до 29.07. да споделете цени,ако знаете и дали се резервира и как.
Пуснато на: Чет Юни 28, 2018 2:58 pm Заглавие:
Здравей, за препоръчване не бих се наел, защото всеки има различни предпочитания и вкусове. Можеш да разгледаш тук http://www.campingreece.gr/ има полезно и подробно инфо. Ако се спреш на конкретен къмпинг попитай тук, ако някой го е посетил ще сподели какви са неговите наблюдения.
За Дедалос мога да ти кажа. Септември 2016г минахме оттам, не ни хареса и потърсихме друг къпинг на юг. Не ни хареса, защото е леко хипарско палаткаджийски, без някакво особено качество на бани и тоалетни. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Регистриран на: 25 Юни 2013 Мнения: 616 Местожителство: Пловдив 0899843109
Пуснато на: Пет Юни 29, 2018 5:56 am Заглавие:
Традиционно голяма част от кемперистите са фенове на Керамоти. Аз не го понасям. В магазина имам леки колебания на какъв език да си отворя устата - от всякъде се чува българска реч. Морето му е като нашето - мътно, мръсно и с водорасли. А ливне един дъжд в БГ, а Места е завлякла всичко там. Зоната е особено характерна с ята комари, ако няма вятър. Къмпингът е под едни тополи и е голям боклучарник от тях. За състоянието на санитарията - не знам. Няма земна сила, която да ме вкара в тоя къмпинг.
Регистриран на: 03 Юли 2017 Мнения: 85 Местожителство: Жител на света
Пуснато на: Пет Юни 29, 2018 7:54 am Заглавие:
Здравейте, миналата година попаднахме в къмпинга на Керамоти, общо взето колегата PirinVania е прав-къмпинга не се отличава от типичния български къмпинг. Повече от 90% от гостите са българи, дори на рецепцията имаше момиче което говореше сносен български език. Мнението ми за плажа обаче се отличава от това на колегата, морето беше много чисто, плажа е огромен и беше със ситен пясък и чист. Заплатихме по 33 евро на вечер за кемпер и палатка, с включено електричество и вода. Санитарията беше балкански тип и не винаги имаше топла вода. Аз лично на този къмпинг не бих се върнал само заради морето.
Талата е всичко това ,което загубихме у нас. "Градина" + "Каваци" взети заедно. До 30 -ти юни е 80 % българи, 10 % чужденци и 10 % гърци. На 1-ви юли рязко се сменява етническият състав- 30 % българи, 40 % гърци и 30 % чужденци. Морето става дълбок веднага . Има големи вълни . За сметка на това на 500 м встрани е селският плаж на Каламици където е завет. Има 2 футболни игрища в къмпинга, 3 бескетболни , отделно бийчволей иглище, тенискортове. Лошото му е ,че се изисква резервация през сезона (тоя с по-малкото българи) и на става с кредитна карта . А за да превезеш 25 евро капаро, трябва да платиш 75 евро комисионни и такси.
Талата приемат плащания през Pyapal.И нещата стават много лесно.Аз досега винаги така съм се разплащал с тях.Трябва да се има предид,че за резервации над 500 евро не може да се плати кеш.
Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
Пуснато на: Пон Юли 02, 2018 11:34 am Заглавие:
Илиан Иванов написа:
Докторе, бил ли си в този къмпинг? Кажи повече за него. Този не е на чичо Митко, а на брат му.
Сега разгледах снимките и май си прав. Имах в предвид десния къмпинг - на чичо Митко. Два пъти съм бил и за мен е в челната тройка от гръцките къмпинги в които съм ходил. Перфектно обслужване,много добра инфраструктура,перфектна чистота в санитарните възли и във всички зони. Винаги се намира местенце ,но е добре да се резервира по имейл за по сигурно.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5Следваща
Страница 1 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети