kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Уикенда го дават доста топъл около 28 градуса. С колегата Мегияс предлагаме да си направиме една разядка и разпивка в района. Ще се топнем и в топлите минерални басейни.
Ако има желаещи да се преброим.
Също така ако някой има идеи за добро място за срещата да дава инфо.
П.П. Ще има и първенство по белот _________________ Искай невъзможното за да получиш максималното.
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 9:10 am Заглавие:
ANTON KARAKUTEV написа:
Моят партнер е командировка
ee Тони иска да се измъкне от картите :wink: а иначе нашето семейство сме готови за където се реши от всички, стига пак да се организира среща!Даже нямам търпение да идва края на седмицата
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 10:08 am Заглавие:
Мегияс написа:
REGULATOR написа:
Горно Трапе е на 3-4 км след Троян,посока Шипково.Който иска да заповяда!
супер, ние сме ЗА само ако може малко инфо - колко кемпера може да се съберат и какви са условията?
Мястото е на Анани.Оградено е.Около 5 декара.Събира много кемпери.Равно е.Удобно е за къмпингуване.Има вода и рекичка.Ток за сега няма.Намира се между Троян и Шипково на главния път.Пиша това със знанието на Анани че той сега няма възможност да пише.Вземете си топли дрехи.Вечер по това време е студено.
Ние сме на семеен празник и няма да дойдем за съжаление
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 11:57 am Заглавие:
richi написа:
Ние пропускаме , финансови затруднения.
А,не сте само вие,то много хора са така ,но ще се оправи положението. Събота го дават пак разваляне на времето,така че си трябват топли дрехи,както каза Илиан :wink:Иначе там природата е страхотна,при топло време е екстра,с удоволствие ще се включиме на пролет ,ако има пак сбирка.
Под "градския басейн" на Чифлика има голяма поляна, която служи за паркинг. Равна, с хилава трева по нея, през деня има служител на община Троян, който прибира по 2 лв. за 24 часа. Бяхме там през август и сме доволни, защото басейнът е голям, топъл и чист и е само през пътя. Наоколо е пълно със заведения, като най-много ни хареса кухнята на хотел "Веника" - малкия, защото има и Гранд хотел "Веника". Каквото и да изберете обаче в този район, ще останете доволни.
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 4:21 pm Заглавие:
Борис Методиев написа:
Под "градския басейн" на Чифлика има голяма поляна, която служи за паркинг. Равна, с хилава трева по нея, през деня има служител на община Троян, който прибира по 2 лв. за 24 часа. Бяхме там през август и сме доволни, защото басейнът е голям, топъл и чист и е само през пътя. Наоколо е пълно със заведения, като най-много ни хареса кухнята на хотел "Веника" - малкия, защото има и Гранд хотел "Веника". Каквото и да изберете обаче в този район, ще останете доволни.
полянката не я знам, но съм бил няколко пъти във старата "Веника" и наистина кухнята е много добра, а след ресторанта сме изкарвали до сутринта във външния басейн дори и зимата защото тепературата на водата е доста висока!С общи думи ако се одобри това предложение мисля че няма да съжаляваме!
Какво нещо е съдбата,имахме уговорка с Крум ,Стефко,Ванката (Кмета ) и Вик да се видим на Троян .Нека всеки се чуства поканен,Аз вече съм почити местен и ще съдействам за приятното изкарване на групата.Заповядайте ще има изненади Телефона ми е 0889722289 за упътване къде се намира поляната за който не е идвал.
Пуснато на: Вто Окт 20, 2009 11:58 pm Заглавие:
Ние ....
1. Всяка събота и неделя сме на състезание - ориентиране виж: www.bgof.org
2. Клуба ни организира кръг от световната купа по ски-ориентиране и имаме да правим над 100км писти в м.Узана виж: www.bgof.org/wcskio2010
и понеже клуба/федерацията имаме финансови проблеми трябва всичко да правим ние.
3. От месец съм се хванал да строя "къщичка" за кемпера и .... всеки който е стройл знае как е! снимки - когато е готова!
Пуснато на: Сря Окт 21, 2009 10:49 am Заглавие:
Последно за коя поляна става дума за тази при басейна или за тази на Анани. Да не стане накрая всеки сам на полянка _________________ Искай невъзможното за да получиш максималното.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 1 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети